Nevesta omylom súložila so svedkom, obvinila ho zo znásilnenia!

NETKY.SK • 16 Október 2013, 12:49 • 2 min
Nevesta omylom súložila so svedkom, obvinila ho zo znásilnenia!

PEKING - Okresný súd v Čuangskej autonómnej oblasti Kuang-si na juhu Číny uznal nevinným svadobného svedka, ktorého obvinila nevesta zo znásilnenia po tom, ako s ním počas svadobnej noci omylom súložila.

slovakia

left justify in out

Ku kurióznemu prípadu došlo 30. augusta v dome novomanželov, u ktorých vtedy prespával aj ženíchov svedok. Nevesta v noci vyšla z domu na latrínu, no keď sa vracala, omylom vošla do izby, kde spal svedok. Keďže si však myslela, že ide o jej manžela, tak s ním mala sex. Svoj omyl si uvedomila až ráno, keď sa prebudila a následne začala kričať, že ju svedok znásilnil.

Jej rodina od neho žiadala 20-tisíc jüanov (v prepočte približne 2400 eur) ako odškodné, ktoré im však odmietol vyplatiť. Novomanželia sa preto rozhodli ísť na políciu, kde ho obvinili zo znásilnenia. Súd však jeho vinu neuznal, nakoľko k sexu došlo dobrovoľne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies