Neverná Elizabeth Hurley: Tri roky podvádzala Hugha Granta!

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 15:00 • 2 min
Neverná Elizabeth Hurley: Tri roky podvádzala Hugha Granta!

LONDÝN - Anglická herečka Elizabeth Hurley mala počas vzťahu s Hughom Grantom trojročnú aféru s Tomom Sizemorom. Herec, známy z filmov ako Horlivosť (1995), Zachráňte vojaka Ryana (1998) či Čierny jastrab zostrelený (2001), to tvrdí vo svojej novej autobiografii s názvom By Some Miracle I Made It Out Of There.

slovakia

left justify in out

V tej napísal, že sa stretli pri nakrúcaní snímky Prepadnutie vo vzduchu (1992), teda dva roky predtým, ako sa Hurley preslávila ako partnerka vychádzajúcej hviezdy Hugha Granta. "Pamätám si deň, keď som ju po prvý raz uvidel. Nikdy som nestretol také krásne dievča," napísal. Herečke sa predstavil, a keď vyhlásil, že pri takej krásnej žene sa cíti ako "zelenáč", začala sa smiať. "Povedala: 'Zelenáč? Milujem ťa,'" uviedol 51-ročný Sizemore, ktorý ju následne pozval na večeru. Po nej šli do herečkinej hotelovej izby a pili víno, no ešte sa medzi nimi nič nestalo. "Ani som sa ju nepokúsil pobozkať, bola na to príliš krásna," vysvetlil.

Ako Sizemore ďalej napísal, stretli sa aj v nasledujúci deň. Opäť popíjali v hotelovej izbe, kde herečka v kuchynke dokonca navarila večeru. "Myslím, že som bol zamilovaný ešte predtým, ako som vypil druhý pohárik. Potom zamierila do spálne a vyšla von v spodnej bielizni, v porovnaní s ktorou jej neskoršie kostýmy z filmov o Austinovi Powersovi vyzerajú nudne. Sadla si na konferenčný stolík a vyzliekla sa," opísal. Herečka stlmila svetlá, začala tancovať a následne sa milovali. "Bolo to úžasné. Keď sa s niekým milujete po prvý raz, vidíte potenciál, ale keďže jeden z vás je trochu nervózny, nie je to celkom ono. S ňou to bolo skvelé od začiatku," vyhlásil. 

Nakoniec sa do konca nakrúcania nasťahoval do jej izby a potom sa spolu vrátili do Los Angeles. Až tam po istom čase zistil, že v Anglicku má priateľa - vtedy ešte neveľmi známeho Hugha Granta. "Keď som na to prišiel, Elizabeth začala byť ku mne úprimná. Bol som u nej a povedala: "O deväť dní príde Hugh, kedy by si sa mohol začať sťahovať?," napísal. Herec priznal, že keď sa rozchádzali, rozplakal sa, pretože bol vraj do nej úprimne zamilovaný. "Je to pre mňa bolestivé, lebo nikdy nebola naozaj moja, ale Elizabeth bola vo viacerých zmysloch kľúčový vzťah začiatku mojej dospelosti. Veľa ma naučila o sebe samom," zhrnul. Hurley, ktorá sa do povedomia verejnosti zapísala napríklad vďaka filmom ako Špionátor (1997) či Zmluva s diablom (2000), sa nakoniec s Grantom v roku 2000 po 13-ročnom vzťahu rozišla. Jej hovorca médiám odkázal, že herečka sa ku knihe nebude vyjadrovať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies