Nevera nemusí zničiť vzťah, vyhlásila Gwyneth Paltrow

NETKY.SK • 28 September 2013, 10:50 • 2 min
Nevera nemusí zničiť vzťah, vyhlásila Gwyneth Paltrow

BRATISLAVA - Americká herečka Gwyneth Paltrow tvrdí, že by ju od vzťahu neodradila nevera ani závislosť od sexu. Štyridsaťročná hviezda, ktorá vo filme Thanks For Sharing hrá partnerku muža závislého od sexu (Mark Ruffalo), to prezradila v rozhovore pre webstránku Refinery 29.

slovakia

left justify in out

"Mám veľmi otvorenú myseľ, takže keby som vedela, do čoho idem, nenechala by som sa odradiť od potenciálneho vzťahu," vyhlásila. Manželka speváka Chrisa Martina a matka jeho dvoch detí je totiž presvedčená, že jej desaťročné manželstvo je dostatočne pevné. "Každý pár je iný a každý má pred sebou iné výzvy. Rada si o sebe myslím, že by som odpustila alebo že by mi bolo odpustené, ale neviem na to čestne odpovedať, keďže som to nezažila," uviedla. Herečka sa v minulosti netajila tým, že jej vzťah nie je dokonalý. "Je ťažké byť vydatá. Sú dobré obdobia, ale aj príšerné obdobia. Sme ako každý iný pár," povedala.

Gwyneth Paltrow odštartovala kariéru vo filmovom priemysle začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996), veľký prielom prišiel v roku 1999, keď za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare získala Oscara aj Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Nákaza (2011), The Avengers (2012) či Iron Man 3 (2013). Za hosťovanie v seriáli Glee (2009) si vyslúžila televíznu cenu Emmy. Horlivá propagátorka zdravého životného štýlu a autorka dvoch kuchárskych kníh je od roku 2003 vydatá za spomínaného frontmana kapely Coldplay Chrisa Martina, s ktorým má dve deti - Apple a Mosesa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies