Neuveriteľné VIDEO: Auto nezvládlo obrovské horúčavy v Taliansku, roztopilo sa

NETKY.SK • 11 August 2015, 14:00 • 2 min
Neuveriteľné VIDEO: Auto nezvládlo obrovské horúčavy v Taliansku, roztopilo sa

CAORLE – Britský turista zachytil na video neuveriteľný moment. V dôsledku obrovských horúčav v Taliansku sa od tepla doslova roztopilo auto.

slovakia

left justify in out

John Westbrook pre britský Daily Mail povedal, že bol v nemom úžase, keď videl ako sa Renault Megane zaparkovaný na pláži v meste Caorle, topí, keď teploty vystúpili až na 37 stupňov.

 

img

 

Štyridsaťosemročný taxikár z britského mesta Folkestone pre Daily Mail prezradil, že „auto bolo pri pláži zaparkované niekoľko dní na otvorenom slnku. Išli sme okolo a nemohli sme uveriť vlastným očiam. Časti auta doslova padali na asfalt. Poučenie asi je, že si nemáte kupovať francúzske autá.“

 

 

Severozápadné Taliansko zasiahla vlna rekordných horúčav, v dôsledku ktorých zomrelo už viac ako 140 dôchodcov. Úrady neodporúčajú nikomu vychádzať von v čase od 12:00 do 15:00.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona