Neuveriteľné! Táto žena sa narodila ako chlap!

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 16:39 • 2 min
Neuveriteľné! Táto žena sa narodila ako chlap!

V Amerike veľmi známa hviezda burlesky Cassandra Cass má za sebou zložité dospievanie. Narodila sa do mužského tela, s ktorým sa už od malička nevedela stotožniť.

slovakia

left justify in out

Cassandra Cass je veľmi známou celebritou, ktorá svojim tancom dokáže omráčiť publikom. Vo veku tridsaťtri rokov bez problémov odhaľuje obnažené telo pred stovkami očí. V mladosti však nemala vôbec ľahký život. Narodila sa do farmárskej rodiny, na ktorej čele stál prísny otec. Potom, ako sa najbližším priznala, že nechce žiť v mužskom tele, všetci ju odvrhli.

 

V osemnástich rokoch si zbalila kufre a presťahovala sa na Floridu. Aby sa stala ženou, postúpila množstvo platických operácií, ktoré ju stáli 250-tisíc amerických dolárov. Teraz je však so svojím životom nadmieru spokojná a motivuje ďalších ľudí, ktorý majú problém prijať svoju identitu, aby sa nebáli a vykročili za svojimi snami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies