Neuveriteľné! Saganovho kolegu Paulinha zrazila motorka, má 17 stehov

NETKY.SK • 2 September 2015, 17:52 • 2 min
Neuveriteľné! Saganovho kolegu Paulinha zrazila motorka, má 17 stehov

ANDORA LA VELLA - Vedenie tímu Tinkoff-Saxo, zdá sa, priťahuje problémy s motorkami na tohtoročných cyklistických pretekoch Vuelta a Espaňa.

slovakia

left justify in out

Po nútenom odstúpení slovenského cyklistu Petra Sagana, do ktorého krátko pred cieľom 8. etapy narazil nepozorný motocyklista, podobnú nepríjemnú situáciu v stredu zažil aj Portugalčan Sergio Paulinho. Strohá správa z priebehu stredajšej supernáročnej horskej etapy v Andorre hovorí o tom, že Paulinha zrazila motorka a skončil v nemocnici, kde ho museli zašívať 17 stehmi.


"To už asi ani nie je možné. Aké chaotické a plytké preteky...," bola prvá reakcia na sociálnej sieti šéfa tímu Tinkoff-Saxo Olega Tiňkova. Paulinhovi patrila až do odstúpenia v 11. etape z Vuelty 95. priečka v celkovej klasifikácii s odstupom 1:08:34 h za lídrom Tomom Dumoulinom.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies