Neuveriteľné: Rodina si nemohla do lietadla zobrať psíka, nechali ho zmrznúť vonku

NETKY.SK • 24 Január 2017, 10:02 • 2 min
Neuveriteľné: Rodina si nemohla do lietadla zobrať psíka, nechali ho zmrznúť vonku

JEKATERINBURG – Psík doslova zmrzol na smrť po tom, čo ho jeho majitelia nechali pred letiskom a odišli na dovolenku do Nemecka.

slovakia

left justify in out

Oksana a Alexander Urusovovci z Ruska priniesli so sebou ich psa Tori na letisko Koltsovo, ale nestihli vyplniť potrebné papiere včas.

 

 

 

Avšak miesto toho, aby zavoalali niekomu, aby im vyzdvihol psa, pán Urusov zobral Tori pred terminál a nechal ju tam v obrovskej zime. Tori našli po troch dňoch mŕtvu na nepoužívanej časti letiska.

 

Pár ohlásil zmiznutie psa tri dni po tom, čo dorazili do Hamburgu, pretože ich deti sa pýtali na Tori.

 

img

 

„Stratil sa náš pes, je biela a sčasti ryšavá. Naše deti nemôžu prestať plakať. Prosím pomôžte, nálezcovi zaplatíme,“ povedala Oksana polícii a dodala: „Museli sme ju nechať na letisku, keď sme leteli do Hamburgu.“

 

Hovorca Jekaterimburského letiska Koltsovo Dmitry Ťuchtin kritizoval majiteľov za to, že nevyhľadali pomoc na letisku. „Keby sme vedeli o ich probléme, psík by bol určite nažive. Počasie bolo veľmi chladné. Tori nechali v časti, kde zvyčajne nechodia ľudia. Ak by ju nechali bližšie, ale v termináli, psíka by sme zachránili,“ povedal hovorca.

 

 

 

Personál letiska povedal manželom, aby psa nechali u priateľa, alebo aby posunuli svoj let a vybavili si potrebné papiere. Pán Urusov potom odišiel z budovy s Tori na vôdzke a vrátil sa bez nej. Keď sa ho personál letiska opýtal, kde nechal psa, povedal, že ho dal priateľovi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies