Neuveriteľné! Päťdesiatnička Pamela Anderson je stále sexi

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 09:00 • 2 min
Neuveriteľné! Päťdesiatnička Pamela Anderson je stále sexi

Pamela Anderson o pár mesiacov oslávi päťdesiatku, napriek tomu nemá problém odhodiť pred objektívom fotoaparátu šaty, ani zábrany.

slovakia

left justify in out

Herečka zo seriálu Pobrežná hliadka sa vyzliekla, aby nafotila sériu reklamných snímkov pre značku spodného prádla a erotických pomôcok. Na fotkách vyzerá výborne, za čo môže zrejme fakt, že jej novým partnerom je kontroverzný Julian Assange, zakladateľ WikiLeaks (webová stránka, ktorá sa zaoberá zverejňovaním citlivých firemných a vládnych dokumentov pozn. red.).

 

V roku 2010 stránka WikiLeaks zverejnila množstvo dôverných alebo tajných dokumentov o vojenských operáciách v Iraku a Afganistane. Koncom roka 2010 ho medzinárodná medzivládna organizácia Interpol umiestnila na tzv. červený zoznam hľadaných osôb. Vo Švédsku je stíhaný za podozrenie zo znásilnenia a spáchania ďalšieho trestného činu. Jeho prívrženci, rovnako ako aj Julian tvrdia, že ide o vyknštruovaný proces, za ktorým stoja politické strany.

 

Pamela svojho nového frajera pravidelne navštevuje. Od roku 2012 totiž býva na Ekvádorskej ambasáde v Londýne, kde mu udelili politický azyl.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies