Neuveriteľné: Mužovi po 18 rokoch vyoperovali z brucha chirurgické nožnice

NETKY.SK • 3 Január 2017, 08:33 • 2 min
Neuveriteľné: Mužovi po 18 rokoch vyoperovali z brucha chirurgické nožnice

HANOJ - Vietnamskí lekári vyoperovali z tela istého 54-ročného muža chirurgické nožnice, ktoré vo svojej brušnej dutine nosil takmer dve desaťročia. Pacient bol po tomto zákroku v stabilizovanom stave.

slovakia

left justify in out

Prítomnosť cudzieho kovového predmetu zistili v jeho tele po tom, ako sa stal účastníkom dopravnej nehody. Chirurgické nožnice mal v sebe zašité 18 a pol roka, muž si však nikdy nevšimol nič nezvyčajné, informoval denník Tuoi Tre.

 

Operácia sa uskutočnila v sobotu v neurčenom meste ležiacom v provincii Thai Nguyen na severe krajiny. Nožnice, ktoré medzičasom zhrdzaveli, sa nachádzali pri hrubom čreve. Lekári ich zabudli v tele muža pri operácii v júni 1998.

 

Hoci muž pri dopravnej nehode neutrpel žiadne vážne zranenia, viacnásobné vyšetrenie ultrazvukom odhalilo túto neobvyklú diagnózu. Kedy bude môcť opustiť nemocnicu, bude závisieť od jeho stavu v nasledujúcich dňoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona