Neuveriteľné: Modelka odmietla chemoterapiu, z rakoviny ju dostal ananás

NETKY.SK • 16 November 2015, 19:00 • 2 min
Neuveriteľné: Modelka odmietla chemoterapiu, z rakoviny ju dostal ananás

PERTH - Keď bývalej austrálskej modelke Candice - Marie Fox diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy vo štvrtom štádiu, lekári jej dávali maximálne päť rokov života. Candice však nepodľahla strachu a odmietla chemoterapiu, o ktorej si myslí, že je nezdravá a zabíja ľudí.

slovakia

left justify in out

Táto zákerná choroba má v jej rodine vraj na svedomí viacero tragédií. Pred tromi rokmi Candice vyoperovali dvadsaťjeden cýst, a potom sa rozhodla v chemickej liečbe nepokračovať. Candice totiž verí, že práve chemoterapia stála život jej bratanca Frankieho a najlepšiu kamarátku Jamie. Namiesto chemoterapie do svojho jedálnička zaradila tri ananásy denne, a k nim pridala grapefruit, citrón, papáju, jablká, kivi a banány. Toto ovocie totiž obsahuje proteíny - bromelaíny, ktoré likvidujú nádory. Konkrétne, ničia proteínovú vrstvu rakovinových buniek. Tento proteín, pochádza z produktov živočíšneho pôvodu, v skutočnosti vyživuje rakovinové bunk a bráni telu v samoliečne.


Pri zmene stravovania Candice vylúčila všetky toxíny vrátane alkoholu a mäsa, prestala fajčiť, začala sa vyhýbať chémii vo všetkých smeroch, odišla zo stresujúcej práce a začala cvičiť jogu. Manžel ju v týchto krokoch nepodporoval, a napokon sa rozvodom zbavila aj jeho. Po šiestich mesiacoch prísnej životosprávy sa jej ťažká rakovina štítnej žľazy vytratila. Znie to ako zázrak a šokovaní boli aj lekári. Po vyšetreniach jej ale potvrdili, že rakovina je preč. Dnes sa snaží vnúknuť svoju nádej a oprimizmus ostaným ľuďom, ktorí svoj boj ešte zvádzajú.

K ananásovej liečne sa dostala študovaním množstva článkov na internete.  Všetko nasvedčovalo tomu, že pitie ananásovej šťavy jej môže v boji s rakovinou pomôcť. „Rakoviny som sa zbavila vďaka svojej tvrdej, neúprosnej životospráve, sebaláske a meditáciám. Prijala som veci, ktorým by som kedysi neverila, že zaberú,“ povedala pre Daily Mail nezlomná modelka.

 

img  
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies