Neuveriteľné! Matka kojí dcéru v školskom veku

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 08:03 • 2 min
Neuveriteľné! Matka kojí dcéru v školskom veku

SYDNEY - Žena (52) pochádzajúca z Austrálie propaguje na facebooku kojenie v školskom veku. Sama ide príkladom. Na facebook umiestnila fotografie, aby inšpirovala aj ostatné mamičky. Svoju šesťročnú dcéru Aminah stále kojí.

slovakia

left justify in out

Kedykoľvek si dcérka požiada, vytiahne prsník a nasýti šesťročnú školáčku. Maha Al Musa sa obhajuje, že tak to príroda stvorila, a preto tomu nebude brániť. Prísne dodržuje paleo diétu a verí v silu materského mlieka.

 

 

Mamička píše na facebooku, že kojenie medzi štvrtým a ôsmym rokom je úplne normálne. Okrem iného sa venuje kurzu brušného tanca pre tehotné a špecíálnej príprave spirituálneho pôrodu. 

 

Šesťročná dcérka Aminah si kojenie veľmi pochvaľuje. “Keď nie som v škole, je to moja najoblúbenejšia zábava. Mlieko chutí vždy inak. Je to lepšie, ako akákoľvek sladkosť.”

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies