Neuveriteľné FOTO: Tieto sexi sestry sa narodili ako chlapci, život v mužskom tele bol pre ne boj

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 17:07 • 2 min
Neuveriteľné FOTO: Tieto sexi sestry sa narodili ako chlapci, život v mužskom tele bol pre ne boj

DUBLIN - Tieto sestry majú za sebou nezvyčajný životný príbeh, kedysi totiž boli bratia.

slovakia

left justify in out

Jamie O'Herlihy (23) a Chloe O'Herlihy (20) sa narodili ako chlapci, no v skutočnosti patria k transrodovým jedincom a v mužskom tele sa necítia ako „doma.“ Vo svojich chlapčenských telách strávili roky, no o svojej tajnej túžbe po ženských krivkách nikdy pred nikým nehovorili.

 

Vlani v lete na promócii Chloe, ktorá sa pred tým volala Daniel, sa bratia navzájom zdôverili o svojej skutočnej identite. Veľmi im odľahlo a začali sa navzájom podporovať v prejavoch prislúchajúcich ženskému pohlaviu. Začali si obliekať ženské šaty, nosiť make-up, nechali si narásť dlhé vlasy a podobne.

 

Jamie pracuje ako barman v Dubline a Chloe študuje kaderníctvo. "Vždy som nosil make-up a dlhšie vlasy, nikdy som nebol považovaný za jedného z chalanov, ale naopak, jedno z dievčat,“ vysvetlila Chloe. „Je neuveriteľné, že to s bratom cítime rovnako, a že to prišlo v rovnaký čas,“ dodáva.

 

img

 

James sa zdôveril, že keď bola jeho mama tehotná, prial si malú sestričku a vybral jej meno Chloe. Keď domov priniesli chlapčeka, bol zarmútený. Sen sa mu však splnil o niekoľko rokov neskôr, keď si s bratom uvedomili, že chcú byť ženy a tak si Daniel vzal meno, ktoré mu Jamie vybral pred 20 rokmi, Chloe.

 

Ich najobľúbenejšou činnosťou je obliekanie sa, či už len tak pre všedný deň alebo napodobňovanie celebrít. Tejto zábave holdovali od malička. V detstve vraj na hlavách nosili tričká, ktorými si kompenzovali dlhé vlasy alebo ich používali ako sukne. V škole a na verejnosti však svoju pravú tvár museli skrývať. Dnes sa cítia voľní a šťastní, aj keď priznávajú, že to bolo spočiatku stresujúce, vyjsť odrazu z domu ako žena.

 

V súčasnosti plánujú podstúpiť plastickú operáciu pre zmenu pohlavia. „Už nechcem ľuďom vysvetľovať, či som vlastne muž alebo žena, chcem aby to bolo jasné,“ povedala Chloe. Okrem zmeny pohlavia by ostatné chirurgické úpravy nemali byť výrazné. Ako tvrdia, v zrkadle chcú vidieť vlastnú tvár, no nechcú na nej mať nič mužské.

 

„Teším sa na deň, keď už nebudem musieť bojovať s týmto mužským telom,“ dodala Chloe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies