Neuveriteľné FOTO a VIDEO Táto žena robila akrobatické kúsky v 9. mesiaci tehotenstva

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 18:14 • 2 min
Neuveriteľné FOTO a VIDEO Táto žena robila akrobatické kúsky v 9. mesiaci tehotenstva

LONDÝN - Lizzy Tomber je inšpiratívna žena, ktorej tehotenstvo nezastavilo aktívny život, a aj v deviatom mesiaci predvádzala neuveriteľné akrobatické kúsky.

slovakia

left justify in out

Lizzy cvičí akroyogu so svojím manželom Joshom Youngom, ktorému vraj nadovšetko dôveruje. Svoj denný režim zdieľa so svojimi obdivovateľmi na Instagrame, pričom k tomuto športu inšpirovala už mnoho žien.

 

"Som tak šťastná, že som stále zdravá a silná aj v 36. týždni tehotenstva a čo je najdôležitejšie, mám partnera, ako je @acropediaorg, ktorému nadovšetko verím. Podporuje ma v tom čo robím a cítim sa s ním bezpečne!" napísala k jednej z fotografií.

 

Svojim obdivovateľom zdôraznila, že toto cvičenie pre ňu ani jej dieťa nebolo nebezpečné, pričom jej to odobrila ja doktorka. „Keď som doktorke doniesla fotky toho ako cvičím, veľmi sa jej páčili. Chcela si ich dokonca nechať, aby mohla motivovať iné tehotné ženy,“ vysvetlila Lizzy.

 

"Povedala, že je dôležité zostať zdravá a aktívna aj počas tehotenstva, no mnoho žien sa vraj s dieťatkom v brušku bojí športovať,“ dodala.

 

Lizzy cvičí akroyogu už 7 rokov, a akýkoľvek cvik dokáže urobiť bez chyby a bez pádu aj stokrát za sebou. Počas tehotenstva sa samozrejme vyhýbala polohám na bruchu, no iné obmedzenia nepociťovala.  

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies