Neuveriteľné! Aby mohol pokračovať v hazardných hrách, manželke vyviedol toto!

NETKY.SK • 9 Marec 2018, 12:28 • 2 min
Neuveriteľné! Aby mohol pokračovať v hazardných hrách, manželke vyviedol toto!

Nezodpovedný manžel sa postaral o to, aby jeho žena zažila najkrušnejšie chvíle svojho života.

slovakia

left justify in out

Jonathon Davis zrejme patrí medzi ľudí, ktorí majú problém s ovládaním svojej hráčskej vášne. Ošiaľu v kasíne prepadol až natoľko, že sa dopustil niečoho, na čo jeho úbohá manželka nikdy nezabudne.

 

Davis sa napriek svojej závislosti, ktorú je nanajvýš vhodné držať na uzde, dostal do kasína. Hraním hazardných hier tu strávil niekoľko hodín, no potom mu došli peniaze. To ho však zďaleka nezastavilo. V hraní chcel pokračovať, a tak dostal „skvelý“ nápad. Napísal svojej žene SMS správu vydávajúc sa za únoscu, ktorý násilne drží jej manžela a požaduje peniaze ako výkupné. Aby celá situácia pôsobila autenticky a dramaticky, poslal jej aj fotografiu zlomeného prsta s odkazom, že pokiaľ nedostane 375 dolárov, bude v trýznení pokračovať.

 

Prestrašená žena s kontaktovaním polície najskôr otáľala, no nakoniec oslovila príslušné oddelenie. Potom už prípad nabral rýchly spád.

 

Vyšetrovatelia okamžite lokalizovali mobilný telefón, z ktorého výhražné správy prichádzali. Keď dorazili na miesto, našli v kasíne Davisa sedieť samého za hracím stolom. Samozrejme, mal pri sebe aj telefón, pomocou ktorého svoju manželku vydieral.

 

Polícia teda s riešením „záhady“ veľa práce nemala. Ako uviedol jeden z policajtov, Davis dobre pripravený rozhodne nebol. Zdá sa, že vôbec neuvažoval nad tým, čo sa ďalej bude diať.

 

Okrem toho, že si zruinoval vzťah, momentálne čelí obvineniu z vydierania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies