Neuveriteľná zmena: Rachael Farrokh, ktorá takmer zomrela na anorexiu, vyzerá na nepoznanie

NETKY.SK • 2 November 2015, 20:00 • 2 min
Neuveriteľná zmena: Rachael Farrokh, ktorá takmer zomrela na anorexiu, vyzerá na nepoznanie

BRATISLAVA - Rachael Farrokh je herečka, ktorá bola kedysi krásnou ženou, než začala trpieť anorexiou.

slovakia

left justify in out

Pri svojej výške 170 cm vážila iba neuveriteľných 18 kíl. Zo ženy, ktorá má 37 rokov sa stala hromada kostí a starať sa o ňu musel jej manžel. Jej stav bol kritický.

Ako sme vás o príbehu informovali ešte v máji, Rachael svitla nádej na uzdravenie sa na klinike v Portugalsku. Liečba však bola náročná, ale jej sa podarilo zohnať peniaze na nákladnú liečbu pomocou videa v ktorom žiada ľudí o pomoc. 

 

 „Nikdy som vás nechcela žiadať o pomoc, ale potrebujem ju,“ povedala Rachel vo videu a vďaka nemu jej ľudia prispeli na jej liečbu. Za pár mesiacov jej dobré duše prispeli viac ako 180-tisíc eur. 

 

 

Začiatkom tohto roka si Rachael nevedela ani privolať pomoc, kvôli svojej chorobe. Ale teraz 37-ročná Rachael urobila neuveriteľný pokrok a je tak bližšie k uzdraveniu sa. Vyzerá oveľa zdravšie a podarilo sa jej aj pribrať, ako môžete vidieť na obrázku nižšie, na ktorom je zo svojím manželom počas liečby. 

 

img

 

Rachael, ktorá žije v San Clemente v Orange County v Kalifornii, bojuje o život v nemocnici od mája. Rachael pôvodne vážila 62 kilogramov a zverejnením jej príbehu, chce poukázať, že aj mentálna anorexia je choroba, na ktorú zomiera väčšina mladých dievčat.

 

 

 

img

Zľava: Rachael v marci a teraz

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies