Neuveriteľná strela: Britský snajper zastrelil troch teroristov z Islamského štátu jednou ranou

NETKY.SK • 23 Január 2017, 11:30 • 2 min
Neuveriteľná strela: Britský snajper zastrelil troch teroristov z Islamského štátu jednou ranou

BAGDAD – Britský snajper zabil troch teroristov z Islamského štátu jednou ranou. Tí sa pripravovali na streľbu do davu detí a žien.

slovakia

left justify in out

Vojak britskej špeciálnej jednotky SAS, ktorému sa táto šťastná strela podarila, bol na misii v irackej dedinke minulý november.

 

Jeho strela, ktorú vypálil z pušky L115A, najskôr zabila dvoch mužov, potom sa odrazila od steny, kde trafila tretieho muža do krku.

 

Britský snajper bol od svojho cieľa vzdialený neuveriteľných 1800 metrov. Podľa britského denníku Daily Star sa traja teroristi z Islamského štátu chystali strieľať do davu žien a detí. Podľa denníku vojaci SAS sledovali jednotku Islamského štátu a uvideli ich, ako guľometom mieria na skupinku žien a detí z druhého poschodia budovy.

 

Prvý zastrelený schytal guľku do hlavy, druhý ju dostal do hrude a tretí do krku. Jednotka SAS sa následne dostala do domu, kde tento neuveriteľných zásah potvrdili. „Bol to iba krátky okamih,“ povedal zdroj denníku Daily Star a dodal: „Nikto neveril, čo sa stalo.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies