Neuveríte vlastným očiam: Kandidát na primátora Košíc má bilbord hneď vedľa bratislavskej stanice!

NETKY.SK • 9 Október 2014, 13:41 • 2 min
Neuveríte vlastným očiam: Kandidát na primátora Košíc má bilbord hneď vedľa bratislavskej stanice!

BRATISLAVA – Výborný marketingový ťah! Kandidát na primátora Košíc za stranu TIP Boris Urbančík má bilbord hneď vedľa bratislavskej hlavnej stanice.

slovakia

left justify in out

Ide o veľmi netradičný ťah. Nebýva totiž zvykom, že by kandidát na primátora jedného mesta mal bilbord v inom meste. Ešte zvláštnejšie je, že Bratislava a Košice sú od seba vzdialené viac ako 400 kilometrov. Napriek tomu však ide o veľmi šikovný ťah.

 

"Podobne ako stovky Košičanov som bol aj ja núteny odsťahovať sa za prácou do Bratislavy ešte pred 15 rokmi. Preto viem ako sa tí ľudia cítia, keď v nedeľu večer prichádzajú IC vlakom do Bratislavy. Ako primátor urobím všetko, aby sa v Košiciach vytvorilo viac práce, aby sa mohli vrátiť domov, ak samozrejme budú chcieť. Je smutné, že na nich nemyslí sučasný primátor Košic, ktorý je v Bratislave častejšie ako v Košiciach," povedal pre netky.sk Boris Urbančík.

 

Každý týždeň prejde bratislavskou hlavnou stanicou niekoľko stoviek obyvateľov východnej časti Slovenska. Prvé, čo po príchode do hlavného mesta uvidia je kandidáta na košického starostu.

 

Boris Urbančík pracoval ako novinár televízneho a rozhlasového spravodajstva. V súčasnosti je manažérom v súkromnej firme. Nie je členom strany TIP a kandiduje ako občiansky kandidát s podporou strany TIP.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies