Neuveríte! Poslankyňa Cigániková vraj zbalila fitnes trénera Martina Šmahela

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 09:32 • 2 min
Neuveríte! Poslankyňa Cigániková vraj zbalila fitnes trénera Martina Šmahela

Ako sa títo dvaja dali dokopy? V šoubiznisových kuloároch sa šepká, že Martin Šmahel už nie je sám. Po jeho boku vraj stojí nová žena - poslankyňa Jana Cigániková.

slovakia

left justify in out

Koncom minulého roka sa rozišiel pre mnohých stabilný manželský pár Martin Šmahel a Miriam Šmahel Kalisová. V tom čase obaja tvrdili, že za rozchodom nestojí žiadna tretia osoba. Martin sa snažil pôsobiť nešťastne, napriek tomu vymetal jeden celebritný večierok za druhým. Povrávalo sa, že za rozchodom môžu byť finančné problémy a najmä fakt, že tréner domov nedonesie takú výplatu, ako jeho manželka Kalisová. 

 

Bulvárne médiá dnes informovali to tom, že v jeho živote by mala byť iná žena, konkrétne “gaťková” poslankyňa za SaS Jana Cigániková. Portál sa odvoláva na zdroj blízky dvojici. Po oslovení však politička tieto informácie poprela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona