Neuveríte, kto ide kandidovať za primátora Bratislavy!

NETKY.SK • 1 September 2022, 09:48 • 2 min
Neuveríte, kto ide kandidovať za primátora Bratislavy!

BRATISLAVA - Ohlásenie kandidatúry Martina Jakubca nešokuje o nič menej, ako fakt, že kandidovať sa chystá za stranu ĽSNS.

slovakia

left justify in out

Martin Jakubec, ktorý je verejnosti známy nielen vďaka spievaniu starších hitov, či uzavretiu podivného manželstva so speváčkou Božankou, ale i mnohým škandálom, ani teraz nezostal svojej povesti nič dlžný. Včera na sociálnej sieti oznámil, že sa ide uchádzať o post primátora Bratislavy. 

 

img

 

„Dnes je výnimočný dátum. Vo výnimočné dátumy sa uskutočňujú výnimočné rozhodnutia. Dnes som sa rozhodol, že ohlásim kandidatúru na primátora Bratislavy. Hlavné mesto ostalo bez zodpovedného riadenia, metropola sa stáva zaostalou medzi európskymi metropolami, nefunguje tu integrovaná doprava a mesto chcú riadiť majstri lobingu a maskovaní zlodeji,“ uviedol Jakubec na sociálnej sieti. 

 

img


Jakubec ďalej dodal, že počas týždňa oznámi verejnosti aj jeho predvolebné spolupráce a program, s ktorým sa ide uchádzať o hlasy voličov. Podľa dostupných informácií, má už istú podporu strany ĽSNS. 

 

„Hore hlavu, Bratislavčania, odo dnes som vašou nádejou a svetlom," uzavrel Martin Jakubec svoje oznámenie o kandidatúre. 

 

Zo sveta: Rusko reaguje na zmrazenie vízovej dohody. Aké budú odvetné kroky?


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies