Neuveríte, koľko detí čaká táto mamička!

NETKY.SK • 27 Január 2016, 10:15 • 2 min
Neuveríte, koľko detí čaká táto mamička!

CANBERRA - Rodičia z austrálskeho mesta Perth sa rozhodli, že budú mať tretie dieťa. Po dvoch dievčatkách mali očakávanie, že to možno bude konečne chlapec.

slovakia

left justify in out

Pri ultrazvuku zistili, že je naozaj chlapec, ale má pri sebe ešte ďalšie štyri sestričky. Rodičia nechceli veriť vlastným očiam. Na monitore bolo videiť, že mamička nosí vo svojom lone päť detí, uvádza portál MailOnline.

 

 

„Doktor mi najprv povedal, že čakám dvojčatá. Bola som z toho dosť rozrušená. Mať naraz dve deti nie je žiadna sranda. Keď ale na obrazovke zbadal päť srdiečok, skoro som omdlela. Začali sa mi triasť nohy a potom som sa zmohla len na smiech," priznala Kim Tucci.

 

Kim založila blog, kde sa zdieľa ako to prebieha, keď nosíte pod srdcom päť detí. „Za noc musím ísť minimálne 12-krát na toaletu. Keďže nemôžem spávať, aspoň sa nenudím. Nepomáha mi už ani množstvo vankúšov, aby som si našla správnu polohu, pri ktorej ma niečo nebolí. Je zaujímavé vidieť, ako mi rastie telo," napísala na svojej stránke Suprised by Five. Kim sleduje vďaka jej blogu viac ako 123-tisíc užívateľov internetu. Mamička napísala, že zatiaľ prebieha všetko v poriadku a jej deti sú zdravé.

 

Na toto výnimočné obdobie, ktoré sa asi už opakovať nebude nezabudne nikdy. Na pamiatku si nechala Kim urobiť sériu tehotenských snímok.

 

 

This absolutely stunning woman is expecting 5 babies 😀 Kim has a Facebook page dedicated to her pregnancy (surprised by five) where you can read all about her story! Www.erinelizabeth.com.au #surprisedbyfive #5babies #maternity #erinelizabethphotography #erinelizabeth #perthnewbornphotographer #perth #australianphotographer #newbornphotography #newbornphotographicworkshop #familyportraits #westernaustralianphotographer #portraitphotography #aipp #WAphotographer #babyphotography #childrenoftheworld #babiesoftheworld #newborn #australianbabyphotographer #perthbabyphotographer #koylab #newbornphotographyworkshop #USAphotographyworkshop #naturallightnewbornphotography #naturallight #newbornphotographymentoring

Fotka uverejnená používateľom Erin Elizabeth Photography (@erin_elizabeth_photography),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies