Neuveríte, akú sumu dlhuje zákazník taxikárovi a kde všade boli

NETKY.SK • 10 November 2017, 21:20 • 2 min
Neuveríte, akú sumu dlhuje zákazník taxikárovi a kde všade boli

EUSKIRCHEN - O neuveriteľne kurióznej kauze, ktorá sa skončila po asi mesiaci trestným oznámením 47-ročného viedenského taxikára v nemeckom Euskirchene na jeho zatiaľ neidentifikovaného zákazníka, priniesli informácie viaceré nemecké i rakúske printové, internetové i elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Predmetom trestného oznámenia je fakt, že zákazník dlhuje taxikárovi za zhruba mesiac jazdenia po starom kontinente 18 000 eur.

Dlh vyplýva z cesty, ktorú taxikár so svojím "známym", ktorého identitu však nepozná, údajne absolvoval od 10. októbra krížom-krážom po Európe. Navyše obaja leteli i do Mexika.

 

Nemecká polícia potvrdila podanie trestného oznámenia, ako aj fakt, že preveruje i pravdivosť jeho obsahu - a teda celého príbehu.

Taxikár sa podľa vlastných slov dozvedel o neschopnosti zákazníka zaplatiť 18 000 eur až pri druhej zastávke v Londýne, pred ktorou sa dvojica zastavila okrem iného aj v Žiline a Euskirchene. Keďže v nemeckom mestečku strávili dva dni, taxikár nevylučuje, že by práve v okolí tejto lokality mohol mať klient príbuzných.

 

Práve v britskej metropole vraj zatiaľ neznámy muž uviedol, že má dostatok finančných prostriedkov na svojom účte v Mexiku, kam sa potom dvojica letecky presunula. V letovisku Cancun sa však zákazník stratil taxikárovi, ktorý sa do Londýna a neskôr do vlasti vrátil iba vďaka finančnej pomoci manželky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies