Neúspešný návrat Del Potra v Miami, nestačil na Pospisila

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 10:11 • 2 min
Neúspešný návrat Del Potra v Miami, nestačil na Pospisila

MIAMI - Argentínskemu tenistovi Juanovi Martínovi Del Potrovi nevyšiel návrat do súťažného diania po zranení, keď vo štvrtkovom 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Miami Open na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride podľahol v premiérovom vzájomnom súboji Kanaďanovi Vasekovi Pospisilovi po takmer dvojhodinovom boji 4:6, 6:7 (7).

slovakia

left justify in out

Pre 26-ročného rodáka z Tandilu Del Potra išlo o prvý zápas od januárového podujatia v austrálskom Sydney, kde vo štvrťfinále nestačil na neskoršieho finalistu Michaila Kukuškina z Kazachstanu. Víťaz newyorských grandslamových US Open 2009 Del Potro podstúpil po spomenutom turnaji operáciu zápästia nedominantnej ľavej ruky, poškodené miesto mu reparovali už druhý raz. Predtým pauzoval 10 mesiacov.

 

Del Potro sa hodlal vrátiť na kurty už minulý týždeň vo štvorhre v kalifornskom Indian Wells, lenže z plánovaného partnerstva s Marinom Čiličom napokon nič nebolo pre Chorvátove opätovné problémy s ramenom.

Dvojhra - 1. kolo:
Vasek Pospisil (Kan.) - Juan Martín Del Potro (Arg.) 6:4, 7:6 (7) za 118 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona