Neureuther podstúpil operáciu kolena, bude chýbať na ZOH 2018

NETKY.SK • 16 December 2017, 10:05 • 2 min
Neureuther podstúpil operáciu kolena, bude chýbať na ZOH 2018

BRATISLAVA - Nemecký slalomár Felix Neureuther podstúpil u Christiana Finka v rakúskom Innsbrucku operáciu zranenej nohy, bude chýbať na ZOH 2018 v Pjongčangu v Kórejskej republike. Informáciu priniesol napríklad web Der Spiegel.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný špecialista na technické disciplíny si 25. novembra pri páde na tréningu v USA roztrhol skrížený väz v ľavom kolene.

 

Pôvodne zvažoval konzervatívnu liečbu, ale napokon sa zmieril s chirurgickým zákrokom, ktorý znamená niekoľkomesačnú nútenú pauzu a koniec nádejí na štart pod piatimi kruhmi v Ázii.

 

Víťaz tohtosezónnych úvodných pretekov Svetového pohára vo fínskom Levi Neureuther patrí medzi najlepších slalomárov súčasnosti. Z majstrovstiev sveta má tri medaily v spomenutej disciplíne - striebro zo Schladmingu 2013, bronz v Beaver Creeku 2015 a tretí skončil aj tento rok vo februári v St. Moritzi.

 

Okrem toho bol aj súčasťou zlatého nemeckého tímu na MS 2005 v Bormiu a bronzového v Schladmingu 2013.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona