Neuer zachránil Bayernu v Mönchengladbachu bod, píšu nemecké médiá

NETKY.SK • 27 Október 2014, 11:16 • 2 min
Neuer zachránil Bayernu v Mönchengladbachu bod, píšu nemecké médiá

BERLÍN - Odvážne nasadenie zabezpečilo nemeckému futbalovému klubu Borussia Mönchengladbach bod v bundesligovom stretnutí s Bayernom Mníchov.Zverenci trénera Luciena Favreho remizovali v nedeľu vo vypredanom Borussia Parku v stom vzájomnom meraní síl s úradujúcim majstrom a lídrom tabuľky 0:0.

slovakia

left justify in out

"Som spokojný. Inteligentne sme bránili a v druhom polčase sme sa pokúšali hrať. V prvom to nebolo možné," cituje internetový portál sportschau.de slová kouča. Jeho náprotivok Pep Guardiola ku koncu stretnutia strácal nervy, žiadal viac nadstaveného času a pri postrannej čiare sa pustil do diskusie so štvrtou rozhodkyňou Bibianou Steinhausovou. "Som veľmi spokojný s výkonom mojich hráčov. Po dobrom prvom polčase už nevládol taký poriadok a museli sme sa popasovať s niekoľkými kontrami," tlmil vášne po zápase.

 

Bezgólovú remízu ubránil Bavorom hlavne už 658 bundesligových minút neprekonaný Manuel Neuer. Výkon gólmana ocenili aj médiá. "Neuer zachránil Bayernu bod," napísal internetový portál sport1.de. "Na brankára svetového formátu je spoľahnutie," vzdal mu hold denník Süddeutsche Zeitung. Slovami chvály nešetrili ani hráči súpera. "Keby nemal Bayern v bránke Neuera, musel by prehltnúť tak jeden – dva kúsky. Skomplikovali sme život naozaj silnému súperovi. Po deviatich kolách tabuľka neklame, sme druhé najlepšie mužstvo v Nemecku," povedal stredopoliar Mönchengladbachu Christoph Kramer. Druhú Borussiu delia od lídra štyri body.

 

"Obe mužstvá odohrali dobrý zápas, ktorý si nezaslúžil porazeného," spokojne skonštatoval šéf predstavenstva Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona