Neuer nemusí podstúpiť operáciu, má však po sezóne

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 15:58 • 2 min
Neuer nemusí podstúpiť operáciu, má však po sezóne

Mníchov - Brankár Manuel Neuer nemusí absolvovať operáciu zlomenej ľavej nohy, v tejto sezóne sa však už na súťažných trávnikoch neobjaví. Neuer sa zranil v utorňajšej odvete štvrťfinále Ligy majstrov 2016/2017 proti Realu Madrid, v ktorom Bayern Mníchov prehral 2:4 po predĺžení a so súťažou sa rozlúčil.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Neuer napriek zraneniu odchytal celý duel vrátane extračasu. Zlomenina ho vyradila zo všetkých zostávajúcich bundesligových stretnutí i prípadného finále Nemeckého pohára (27. mája). Mníchovčania privítajú v budúcotýždňovom semifinále Borussiu Dortmund.

 

"Samozrejme, že som smutný z toho, že nepomôžem tímu v závere sezóny. Naplno sa však sústredím na to, aby som sa dal zdravotne stopercentne do poriadku," citovala Neuera oficiálna internetová stránka bavorského klubu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona