Neuer má smolu, bude opäť niekoľko mesiacov nútene pauzovať

NETKY.SK • 19 September 2017, 14:24 • 2 min
Neuer má smolu, bude opäť niekoľko mesiacov nútene pauzovať

MNÍCHOV - Brankár futbalistov Bayernu Mníchov Manuel Neuer absolvoval v utorok ráno operáciu predpriehlavku ľavej nohy a jesenná časť sezóny sa pre neho skončila.

slovakia

left justify in out

Opora nemeckého úradujúceho majstra si opäť poranila ľavú nohu počas pondelkového tréningu mužstva, diagnostikovali mu vlasovú trhlinu predpriehlavku. Šéflekár profesor Ulrich Stöckle zasadil do Neuerovej nohy platničku. Brankára operovali na úrazovej klinike Tübingen. Potvrdil to oficiálne mníchovský klub.

"Manuel bude v plnej sile k dispozícii v januári," cituje portál sport1.de šéfa predstavenstva Bayernu Karla-Heinza Rummeniggeho. "Je nám nesmierne ľúto, že Manuel Neuer opäť utrpel zranenie. Operácia prebehla optimálne a to je teraz najdôležitejšie," dodal.

Podľa Bildu Neuer sa počas tréningovej jednotky sťažoval na bolesť v ľavej nohe. Okamžite podstúpil vyšetrenie, ktoré preukázalo, že jedna z kostí je zlomená. Problémy s ľavou nohou nie sú u Neuera ničím zvláštnym. Prvá indispozícia tejto časti tela sa uňho prejavila už počas minulosezónneho štvrťfinále Ligy majstrov proti neskoršiemu víťazovi súťaže Realu Madrid.

 

Po dlhej rekonvalescencii sa iba prednedávnom vrátil do hry, ale zdá sa, že zranenie nebolo dostatočne preliečené. Zranenie kľúčového hráča rozhodne nepridalo na atmosfére v mníchovskom mužstve. Už niekoľko dní sa v médiách prepiera budúcnosť kanoniera Roberta Lewandowského, ktorý verejne kritizoval transferovú politiku v klube.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies