Neudoerfler zariadil priestory Poštovej banky vo farbách štyroch ročných období

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 15:18 • 2 min
Neudoerfler zariadil priestory Poštovej banky vo farbách štyroch ročných období

Spoločnosť Neudoerfler navrhla pre Poštovú banku kancelárie, pri ktorých sa strieda elegancia s očarujúcou farebnosťou. Hlavným motívom konceptu boli „4 ročné obdobia“.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Výnimočnosť projektu vyzdvihuje skutočnosť, že z každej strany na vás dýcha iná farba znázorňujúca jedno z ročných období. Kým na jednom mieste vás očarí zelené prostredie pripomínajúce zobúdzajúcu sa prírodu na jar, iný kút priestorov je odetý do žltej farby znázorňujúcej leto. Chýbať nesmie ani pestrofarebná jeseň, v tomto koncepte znázornená v oranžovej farbe. Zabudnúť nemožno ani na zimu, zastúpená je fialovou farbou.

 

Príjemné prostredie má pozitívny vplyv aj na výkon samotných zamestnancov. Svedčia o tom výsledky, ktoré Poštová banka každoročne dosahuje. Na Slovensku je nielen najrýchlejšie rastúcou bankou, ale pýšiť sa môže celým radom ocenení za svoje produkty.

 

Individuálne koncepty kancelárií, vysoká odbornosť v oblasti poradenstva a samotná realizácia projektov. To je vizitka profesionálov firmy Neudoerfler.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies