Neudoerfler zariadil kancelárie firmy Coca-Cola vo Viedni na špičkovej úrovni a rýchlo

NETKY.SK • 16 Január 2018, 09:13 • 2 min
Neudoerfler zariadil kancelárie firmy Coca-Cola vo Viedni na špičkovej úrovni a rýchlo

VIEDEŇ – Spoločnosť Coca-Cola je najväčším výrobcom nápojov na svete. Predáva viac ako 3900 produktov vo vyše 200 krajinách sveta. V Rakúsku Coca-Colu vyrába a plní spoločnosť Coca-Cola HBC Österreich.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pre viedenské sídlo tejto spoločnosti navrhla firma NEUDOERFLER veľkorysé otvorené kancelárske priestory s 320 pracovnými miestami na ploche približne 6 300 m². Tieto priestory kompletne vybavila pracovnými stolmi, otočnými stoličkami, skrinkami a stenovými panelmi, pričom stavila predovšetkým na svoj klasický nábytkový program Motion. Tento produktový rad presvedčil klienta bohatým výberom materiálov a modulárnych variantov, ktoré nenechajú nesplnenú žiadnu jeho požiadavku. Okrem toho NEUDOERFLER do 18 zasadacích miestností inštaloval stoly Meet:me, ktoré sú s ich flexibilnou modularitou skutočným bestsellerom medzi konferenčnými stolmi.


„Vytvorili sme moderné pracovné prostredie, ktoré svojím ,open spaceʻ konceptom podporuje interakciu a tímovú prácu a ponúka zamestnancom množstvo rozličných priestorov pre vzájomnú komunikáciu,“ povedal Frank O'Donnell, generálny riaditeľ Coca-Cola HBC Österreich.


Tento projekt charakterizoval aj veľmi ambiciózny časový plán: 6 týždňov od zadania objednávky po montáž. NEUDOERFLER je známy rýchlym postupom pri vybavovaní zákaziek a dodržiavaním termínov aj napriek krátkym dodacím lehotám na jednej strane a nevyhnutným montážnym časom na strane druhej.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona