Neudoerfler sa podieľal na rekonštrukcii moderného centra firmy STIHL

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 16:26 • 2 min
Neudoerfler sa podieľal na rekonštrukcii moderného centra firmy STIHL

Značku Stihl hlavne mužskej populácii predstavovať netreba. Je jednou z dominantných spoločností vo výrobe motorových píl na svete. Sídlom firmy je nemecký Stuttgart. Veľmi dlhú tradíciu má aj v Rakúsku, preto bolo u našich juhozápadných susedov, konkrétne v obci Vösendorf, vybudované nové predajné, logistické i tréningové centrum.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na výstavbe sa výraznou mierou podieľal projektový tím spoločnosti Neudoerfler. Žiadne prekvapenie, keďže práve tento čoraz úspešnejší hráč na poli realizácie i poradenstva pri rekonštrukciách si ako prioritu dáva čo najvyššiu využiteľnosť prírodných zdrojov.

A práve efektívnosť pri prevádzke novej modernej budovy vzbudzuje najväčšiu pozornosť. Na jeho činnosť sa totiž nepoužívajú fosílne palivá, ale geotermálna a solárna energia. „Nové logistické centrum bolo vybudované pre Rakúšanov, našich najstarších zahraničných partnerov, a záväzkom bola zodpovednosť voči životnému prostrediu,“ povedal pri otvorení šéf Stihl Rakúsko Alexander Hembach.

 

Pozitívny ohlas však znieslo aj vnútro samotného centra. Moderné priestory, kvalitný nábytok, efektívne využitie jednotlivých častí. To je ale v prípade NEUDOERFLERU samozrejmosťou. Neveríte? Požiadajte o pomoc, presvedčíte sa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona