Netvor znásilnil len 8-ročné dievča, o pár rokov sa mu patrične pomstilo

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 18:22 • 2 min
Netvor znásilnil len 8-ročné dievča, o pár rokov sa mu patrične pomstilo

Zabhullah Boota vo veku 56 rokov znásilnil len 8-ročné dievčatko. V novembri v roku 2010 ho súd poslal do väzenia, avšak po 6 rokoch požiadal o predčasné prepustenie. Šokujúco mu bolo vyhovené, no to ešte netušil, čo ho čaká na slobode.

slovakia

left justify in out

Násilník sa vrátil domov do Bradforde v Anglicku, kde stále žila aj jeho obeť. Predstavte si, že netvor, ktorý vám hrozne ublížil, opäť kráča ulicami vášho mesta. Dievčina sa to dozvedela a prirodzene sa jej zmocnil strach a hrôza.

 

V tom čase už 14-ročné dievča z domu zobralo nôž a Zabhullaha bodlo do hrude priamo pred jeho domom a za prítomností jeho detí. Trafila presne - hlavnú tepnu.

 

Netvor mal ale veľké šťastie, záchranári prišli veľmi rýchlo a život mu stihli zachrániť. Dievča zobrali policajti. Verila, že Zabhullaha zabila a bola zmierená s následkami svojho konania. Policajtom vysvetlila, že jej život skončil v deň, kedy ju znásilnil a už nemala, čo stratiť.

 

Napriek tomu, že celá spoločnosť jej konanie chápala, bola obvinená z pokusu o vraždu. Spravodlivosť tento krát neostala hluchá a sudca Jonathan Durham Hall sa na základe súvislostí rozhodol, že dievča zbaví obvinenia.

 

Hall dokonca povedal, že ak ho niekto donúti, aby bol tento trest splatený, tak ho radšej splatí on sám.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies