Neter módneho návrhára Ralpha Laurena obvinili z výtržníctva počas letu

NETKY.SK • 7 Január 2014, 16:25 • 2 min
Neter módneho návrhára Ralpha Laurena obvinili z výtržníctva počas letu

DUBLIN - Neter amerického módneho návrhára Ralpha Laurena dnes predstúpila pred súd v západnom Írsku, kde si vypočula obvinenie zo spáchania výtržnosti v stave opitosti počas letu do New Yorku.

slovakia

left justify in out

Návrhárku šperkov, 41-ročnú Jenny Laurenovú zatkli po tom, ako lietadlo spoločnosti Delta z Barcelony v pondelok neplánovane pristálo na letisku v írskom Shannone. Podľa miestnej polície Laurenovú obvinili z nadmernej konzumácie alkoholických nápojov a z narušenia pokoja v lietadle. Noc musela stráviť v policajnej väzbe.

Okresný súd v Killaloe dnes zasadal v priestoroch krčmy, pretože v oblasti nemajú žiadnu súdnu budovu, napísala agentúra Associted Press. Policajtka Yvette Washová súdu povedala, že keď Laurenovú zatýkali, vyzývala policajtov, či "by mohli, prosím, hovoriť po anglicky".

 Podľa vyjadrenia sudcu Patricka Durcana obvinená naznačila, že svoju vinu uznáva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies