Neter Dočolomanského Eva si zahrá v jojkárskom Paneláku

NETKY.SK • 20 Október 2014, 13:52 • 2 min
Neter Dočolomanského Eva si zahrá v jojkárskom Paneláku

BRATISLAVA - Slovenská herečka Eva Dočolomanská sa po dvojročnej prestávke opäť objaví na televíznej obrazovke. Neter zosnulého Michala Dočolomanského si zahrá v seriáli Panelák, kde stvárni Žofiu, bývalú manželku Gorana (Jozef Vajda).

slovakia

left justify in out

„Moja postava sa mi javí trošku vyšinutá, podozrievavá a komická,“ priznala herečka v rozhovore pre portál čas.sk. Dočolomanská už má v tejto chvíli za sebou nakrúcanie s herečkou Dianou Mórovou, s ktorou sa jej podľa vlastných slov pracovalo veľmi dobre.

 

Pre Dočolomanskú je herectvo srdcovkou, tak ako bolo aj pre jej legendárneho strýka Michala. I keď sa nestretávali často, slávny herec ju podľa vlastných slov mnohému priučil. „Videla som Miškove filmy a poznám jeho prácu. Obaja sme však boli veľmi vyťažení a nežili sme spolu v jednom meste, takže nebol čas, aby ma do toho vtiahol. Bol to však úžasný človek a myslím, že mal v sebe pokoru,“ povedala herečka o zosnulom Dočolomanskom. 

 

Popri účinkovaní v Paneláku pôsobí 38-ročná rodáčka z Liptovského Mikuláša v divadlách v Banskej Bystrici a v Žiline. V minulosti stvárnila epizódnu postavu v Ordinácii v ružovej záhrade (2012), objavila sa v seriáli Dr. Dokonalý (2012) či v Pravdivých príbehoch s Katkou Brychtovou (2013) a zahrala si vo viacerých filmoch, medzi nimi napríklad v dráme Drahí príbuzní (1998) a v komédiách Dom bez sluhu (2008), Princ a ja (2004) či Heavy and trash (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona