Nešťastný Suarez po prehre Uruguaja obvinil fanúšikov Veľkej Británie

NETKY.SK • 2 August 2012, 09:22 • 2 min
Nešťastný Suarez po prehre Uruguaja obvinil fanúšikov Veľkej Británie

Nešťastný Suarez po prehre Uruguaja obvinil fanúšikov Veľkej Británie

slovakia

left justify in out

imgCARDIFF - Uruguajský útočník Luis Suarez odsúdil urážky, ktoré na neho vykrikoval dav na Millennium Stadium počas zápasu ​​jeho krajiny proti tímu Veľkej Británie, ktorá vyhrala 1:0.

Liverpoolsky hráč bol na štadióne terčom nadávok pre mnohých fanúšikov a po zápase sa vyjadril, že ho to "bolelo" a dodal, že bolo "absolútnym nedostatkom rešpektu", keď niektorí diváci vypískali uruguajským národnú hymnu.

Uruguaj sa po prehre 0:1 rozlúčil s olympijským futbalovým turnajom a Suarez povedal: "Myslím, že sa mi vysmievajú a pískajú na mňa, pretože musia mať strach z hráča ako som ja. Obávajú sa ma, ale to na mňa nemá vplyv. Som smutný, pretože sme prehrali a ideme domov. Všetci sme mali sen, a to vyhrať zlatú medailu. Dokážem sa vyrovnať s nadávkami a urážkami, nevadí mi to. Ale myslím si, že bolo absolútnym nedostatkom rešpektu davu, keď nás vypískali počas spievania našej národnej hymny. Myslím, že takéto veci by sa nemali stávať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies