Nešťastná starenka: Zhltla diamant, ktorý vyhrala

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 13:39 • 2 min
Nešťastná starenka: Zhltla diamant, ktorý vyhrala

BRATISLAVA - Osemdesiatročná Američanka Miriam Tucker omylom zhltla jednokarátový diamant za 5-tisíc dolárov (v prepočte približne 3 800 eur), ktorý vyhrala na sobotňajšom charitatívnom podujatí na Floride.

slovakia

left justify in out

Organizátorom akcie sa s tým musela priznať a hneď v pondelok absolvovala kolonoskopiu, počas ktorej lekár diamant objavil.

Organizátori podujatia, za ktorým stál Tampa Women's Club, umožnili kúpiť si za 20 dolárov (zhruba 15,30 eura) pohár sektu. Do 399 pohárov umiestnili zirkón v hodnote 10 dolárov (asi 7,60 eura), no do jedného z nich dali spomenutý diamant. Ten mala v pohári Miriam Tucker, no nechcela si namočiť ruky, a tak sa najprv napila. Spolu so sektom sa jej ale do úst dostal aj drahokam, ktorý pri smiechu nešťastne prehltla. Keď organizátori začali pátrať po šťastnom výhercovi alebo výherkyni, musela s pravdou von.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies