Nešťastná náhoda: Žena si počas operácie uľavila, jej plyny začali horieť a utrpela popáleniny

NETKY.SK • 2 November 2016, 15:10 • 2 min
Nešťastná náhoda: Žena si počas operácie uľavila, jej plyny začali horieť a utrpela popáleniny

TOKIO – Počas chirurgického zákroku v japonskej metropole Tokio došlo k veľmi netradičnému incidentu. Pacientka si na operačnom stole uľavila, jej vetry sa zapálili a utrpela ťažké popáleniny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná žena bola na operácii ženského orgánu v tokijskej univerzitnej nemocnici. Počas zákroku sa uvoľnila, jej plyny zreagovali s laserom, pomocou ktorého ženu operovali a vypukol požiar.

 

Napriek tomu, že to znie veľmi vtipne, žena utrpela popáleniny na takmer celom tele. Prípad vyšetrovala aj špeciálna komisia, ktorá došla k záveru, že na operačnej sále sa nenachádzali žiadne horľavé materiály a taktiež nedošlo k zlyhaniu prístrojov. Išlo teda naozaj o nešťastnú náhodu.

 

“Keď sa pacientka uvoľnila, jej plyny unikli do priestoru a zapálili sa od laseru. Oheň sa rýchlo rozšírili a chytila sa od neho operačná plachta,” píše sa v správe komisie. Tento nešťastný incident sa stal v apríli, ale médiá ho zverejnili až teraz. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies