Neštastie v Spišskej Novej Vsi: Žiak základnej školy zomrel na telesnej výchove!

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 14:48 • 2 min
Neštastie v Spišskej Novej Vsi: Žiak základnej školy zomrel na telesnej výchove!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Na Základnej škole Ing. O. Kožucha v Spišskej Novej Vsi skolaboval v utorok počas telesnej výchovy žiak ôsmeho ročníka. Ako uviedla hovorkyňa Falck Emergency Katarína Načiniaková, chlapca sa nepodarilo oživiť a lekár musel skonštatovať smrť.

slovakia

left justify in out

Tragické nešťastie sa odohralo v utorok pred obedom na multifunkčnom ihrisku školy. Podľa informácií TV Markíza, žiaci testovali svoje schopnosti v behu, keď žiakovi prišlo nevoľno a ľahol si na ihrisku. 

 

"Posádka rýchlej lekárskej pomoci Spišská Nová Ves bola privolaná k žiakovi ôsmeho ročníka, ktorý údajne po behu skolaboval," povedala Načiniaková.

 

Ako ďalej doplnila hovorkyňa, po príchode sa na mieste nachádzal chlapec, u ktorého začala posádka ihneď s resuscitáciou. "Ani po veľkom úsilí našich kolegov sa chlapca nepodarilo oživiť, lekár musel skonštatovať smrť," uzavrela Načiniaková.

 

Krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová doplnila, že obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu. "Polícia v tejto súvislosti prijala trestné oznámenie a podľa výsledkov pitvy rozhodne o ďalšom postupe," uviedla s tým, že vzhľadom na prebiehajúce úkony a citlivosť uvedeného prípadu nie je možné v tejto chvíli poskytnúť bližšie informácie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona