Nešťastie v Prahe, do jednej zo zastávok sa vrútila dodávka! Už majú byť zistené aj príčiny nehody

NETKY.SK • 31 Marec 2021, 15:56 • 2 min
Nešťastie v Prahe, do jednej zo zastávok sa vrútila dodávka! Už majú byť zistené aj príčiny nehody

PRAHA - Pri zástavke električky v Prahe zrazila dodávka päť ľudí. Informuje o tom spravodajský portál TN.cz. Príčinou nehody zrejme boli zdravotné problémy vodiča.

slovakia

left justify in out

"Na základne prvotného vyšetrovania policajti zistili, že príčinou dopravnej nehody bola zdravotná indispozícia vodiča dodávky," informovali policajti prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

 

 

Nebol pod vplyvom alkoholu 

"S najväčšou pravdepodobnosťou mal vodič dodávky počas jazdy zdravotné komplikácie, pre ktoré vošiel do protismeru. Následne sa stretol s piatimi osobami a troma osobnými autami," spresnila policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová. Test na alkohol bol u vodiča negatívny.

Nehoda sa podľa TN.cz stala v stredu po 9. hodine ráno na ulici Na Petřinách, len kúsok od budovy Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe 6. Na mieste zasahovalo niekoľko posádok záchranárov, hasiči i policajti.

 

img


"Do Vojenskej nemocnice odviezli dvoch pacientov. Jeden je vo vážnom stave na umelej pľúcnej ventilácii, druhý má poranenie hlavy a dolných končatín. Do nemocnice v Motole odviezli celkovo tri osoby v stredne vážnom stave," informovali okolo jedenástej záchranári, pričom neskôr spresnili, že zranenia utrpelo šesť ľudí, päť z nich previezli do nemocníc a šiesteho po ošetrení drobných odrenín nechali na mieste.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona