Nešťastie v budove indonézskej burzy si vyžiadalo desiatky zranených

NETKY.SK • 15 Január 2018, 12:09 • 2 min
Nešťastie v budove indonézskej burzy si vyžiadalo desiatky zranených

JAKARTA - Zranenia prinajmenšom 72 osobám spôsobilo v pondelok zrútenie spojovacej chodby v priestoroch budovy indonézskej burzy v metropole Jakarta, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Nešťastie sa stalo napoludnie miestneho času, keď stovky pracovníkov burzy smerovali na svoju obednú prestávku. Polícia celý areál evakuovala a oblasť uzavrela.

Indonézske televízie zverejnili zábery trosiek po zrútenom priechode, zasahujúcich záchranárov, ranených a ľudí sediacich na schodoch pred budovou.

 

Podľa niektorých zdrojov v čase zrútenia po spojovacej chodbe ponad vstupný vestibul burzy nikto neprechádzal. Zranili sa však ľudia pod ňou. "Potvrdzujem, že obete nie sú," povedal pre televíznu stanicu Metro TV riaditeľ burzy Tito Sulistio. Hovorca polície Argo Juwono doplnil, že 72 zranených rozviezli na ošetrenie do štyroch nemocníc. "Príčinu tragédie stále vyšetrujeme, teraz sú však dôležití zranení," dodal.

 

Podľa svedkov vyjadrujúcich sa pre Metro TV sú medzi zranenými desiatky vysokoškolákov, ktorí boli v čase nehody v priestoroch burzy na návšteve.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona