Nešťastie na železničnom priecestí

NETKY.SK • 4 Február 2022, 14:01 • 2 min
Nešťastie na železničnom priecestí

PRIEVIDZA – Na železničnom priecestí na Bojnickej ceste v Prievidzi sa v piatok popoludní vykoľajil regionálny vlak. Úsek cesty zostal neprejazdný, dopravu riadi polícia. Informuje o tom mesto Prievidza na svojej stránke na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Vlak sa vykoľajil na hlavnom cestnom ťahu smerom do centra mesta. „Podľa prvotného odhadu môže trvať neprejazdnosť úseku približne desať hodín,“ uviedla prievidzská samospráva. Vodičom mesto odporúča vyhnúť sa dotknutému úseku a pri plánovaní cesty rátať s touto mimoriadnou udalosťou. „Pri nehode sa nik nezranil,“ povedala pre TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková. Potvrdila, že dopravu na mieste riadi polícia.

 

Železničná spoločnosť Slovensko na sociálnej sieti informovala, že v súvislosti s nehodou odriekla osobný vlak do Vrútok s odchodom o 12.41 h, od 13.30 h je obnovená železničná doprava od Prievidze smerom na Chrenovec-Brusno.

 

 

Možno vás zaujme: Vlak usmrtil mladé dievča



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies