Nešťastie na východe Slovenska: Dieťa postrelilo tehotnú ženu

NETKY.SK • 10 Jún 2018, 12:17 • 2 min
Nešťastie na východe Slovenska: Dieťa postrelilo tehotnú ženu

ZEMPLÍNSKA NOVÁ VES - K postreleniu 24-ročnej tehotnej ženy malo dôjsť v sobotu (9.6.) v obci Zemplínska Nová Ves, časť Zemplínsky Klečenov, okres Trebišov.

slovakia

left justify in out

O prijatí postrelenej ženy políciu informovala trebišovská nemocnica. "Po príchode na miesto skutku bola zaistená zbraň s nábojmi, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie," uvádza polícia na sociálnej sieti.

 

Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Polícia ďalej uviedla, že vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie.

 

Ako TASR informoval Tomáš Kráľ, hovorca siete nemocníc Svet zdravia, pod ktorú patrí aj trebišovská nemocnica, pacientka a jej novonarodené dieťa sú v stabilizovanom stave. "Dieťa ešte v noci previezli na vyššie neonatologické pracovisko do Košíc," doplnil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies