Nesrovnal: Znalosť fungovania BSK chcem využiť v prospech Bratislavy

NETKY.SK • 12 December 2014, 11:02 • 2 min
Nesrovnal: Znalosť fungovania BSK chcem využiť v prospech Bratislavy

BRATISLAVA – Nový primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal chce nadviazať na pozitívny vzťah medzi hlavným mestom a Bratislavským samosprávnym krajom (BSK). Pred poslancami BSK to povedal na dnešnom krajskom zastupiteľstve.

slovakia

left justify in out

"Poznám, ako funguje BSK a túto znalosť chcem využiť v prospech Bratislavy," uviedol Nesrovnal, ktorý sa krajským poslancom prihovoril podobne, ako sa vo štvrtok (11.12.) predseda kraja Pavol Frešo prihovoril novozvoleným poslancom mestského zastupiteľstva Bratislavy.

 

Nesrovnal, ktorý je zároveň krajským poslancom, v príhovore poukázal na to, že dobré fungovanie a spolupráca medzi mestom a krajom bude potrebná vo viacerých oblastiach. "Napadá mi hneď doprava a tých 150.000 ľudí, ktorí denne prichádzajú do Bratislavy za prácou," povedal primátor, ktorý možnosti riešenia vidí v oživení projektu Filiálka, zapojení regionálnej železničnej dopravy i dobre fungujúcej integrovanej doprave.

 

Nesrovnal takisto spomenul spoluprácu v rozvoji cyklotrás a tiež rozvoji cestovného ruchu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies