Nesrovnal odvolil v triede, ktorú navštevoval ako prvák

NETKY.SK • 15 November 2014, 12:40 • 2 min
Nesrovnal odvolil v triede, ktorú navštevoval ako prvák

BRATISLAVA – Po jedenástej hodine prišiel spolu s rodinou odvoliť do Základnej školy na Jelačičovej ulici v bratislavskom Ružinove kandidát na primátora hlavného mesta Ivo Nesrovnal.

slovakia

left justify in out

Samotný volebný akt bol pre neho špecifický, pretože prebiehal v triede, do ktorej chodil ako prvák. "To bola moja 1. B a dnes, po 44 rokoch, v tej istej triede sme volili primátora. Je to pre mňa také zavŕšenie určitého oblúku môjho bratislavského osudu," povedal novinárom.
      

Nesrovnal verí, že sa dnes ľudia rozhodnú správne a v prospech Bratislavy. Zároveň očakáva čo najvyššiu volebnú účasť, pretože ide podľa neho viac ako o bežné voľby. "Nie je dobré zostať doma a tváriť sa, že sa nás to netýka, opak je pravdou. Keď sa do toho nepustíme spoločne, tak potom môžeme zase len nariekať," uviedol. Čas do zverejnenia výsledkov komunálnych volieb chce stráviť s rodinou a priateľmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona