Nesrovnal: Informácie médií o začiatku opráv vozovky na Moste SNP sú dohady

NETKY.SK • 7 August 2016, 11:07 • 2 min
Nesrovnal: Informácie médií o začiatku opráv vozovky na Moste SNP sú dohady

BRATISLAVA - Termín začiatku opravy vozovky na Moste SNP známy nie je, rekonštrukcia sa uskutoční po ukončení verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal to uviedol v relácii Hlavné mesto spravodajskej televízie Tablet.TV.

 

Zdržanie oproti pôvodne plánovanému augustovému termínu rekonštrukcie vysvetlil bratislavský primátor tým, že rekonštrukcia vozovky na moste je náročnejšia a vyžaduje si špeciálne technológie i kapacity oproti rekonštrukciám iných komunikácií. "To sme museli zohľadniť vo verejnom obstarávaní, ktorá stále beží," uviedol Nesrovnal v televíznom rozhovore, ktorý je oddnes prístupný na stránke Tablet.TV.

 

Medializované informácie, že rekonštrukcia sa posúva na september, resp. prelom septembra a októbra označil primátor za domnienky. Rovnako zareagoval aj na otázku, či existuje riziko, že v tomto roku k rekonštrukcii napokon nepríde. "To sú špekulácie, počkajme si na výsledok verejného obstarávania, na to, kto a s akými ponukami sa doň prihlási," uviedol Nesrovnal.

 

Poukázal zároveň, že mesto s rekonštrukciou Mosta SNP už začalo. Spomenul opravu chodníkov, zvodidiel, zábradlia, odstránenie grafity z podhľadov a lávok pre peších, ktoré natreli antigrafity náterom, takisto inštaláciu osvetlenia i plánované osadenie nového mobiliáru v parčíku pod mostom.

 

Pri plánovaní tohtoročných rekonštrukcií komunikácií mesto rátalo s opravou komunikácie na Moste SNP počas augusta. Podľa štatistík je počas tohto prázdninového mesiaca na moste najmenšia premávka.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies