Nesrovnal hovoril s Kiskom o problémoch Bratislavy

NETKY.SK • 14 Január 2015, 13:36 • 2 min
Nesrovnal hovoril s Kiskom o problémoch Bratislavy

BRATISLAVA - Bratislavský primátor Ivo Nesrovnal sa dnes po prvýkrát vo funkcii stretol s prezidentom Andrejom Kiskom. Miestom úvodného, zoznamovacieho stretnutia bol Prezidentský palác, kde Nesrovnal prezidenta informoval o problémoch hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

"Pána prezidenta som informoval o aktuálnych problémoch Bratislavy, právnom a finančnom postavení mesta v systéme samosprávy aj o úlohách, ktoré nás čakajú v najbližšom, ale aj strednodobom horizonte," povedal po stretnutí s prezidentom primátor Nesrovnal.

 

Ivo Nesrovnal je vo funkcii primátora Bratislavy zatiaľ len krátko, na poste po voľbách v novembri 2014 vystriedal doterajšieho primátora Milana Ftáčnika. S prezidentom sa Nesrovnal ako primátor dnes stretol na prvom, informačnom stretnutí. Zatiaľ sa primátor s prezidentom na konkrétnych riešeniach a projektoch nedohodli, stretávať sa vraj chcú ďalej a po úvodnom by mali nasledovať ďalšie, už pracovnejšie, stretnutia. Ako povedal Nesrovnal, s prezidentom hovorili o radostiach aj starostiach hlavného mesta. "Ako primátor zastupujem Bratislavčanov, tak som mu porozprával aj o našich starostiach, o finančných, právnych, štruktúrových, aj o to sa pán prezident zaujímal. Sľúbili sme si, že sa budeme stretávať a diskutovať tak, aby sme vedeli pomôcť," priblížil Nesrovnal. Ako často sa bude s prezidentom Kiskom stretávať, zatiaľ Nesrovnal povedať nevedel. Stretávať by sa však chcel v pravidelnejších intervaloch. "To záleží od časových možností, ale tá periodicita musí byť taká, aby to napomáhalo riešeniu problémov," uzavrel Nesrovnal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona