Nespokojný tréner chcel počas prestávky ukázať rozhodcovi jeho chyby v telefóne

NETKY.SK • 27 Október 2017, 14:44 • 2 min
Nespokojný tréner chcel počas prestávky ukázať rozhodcovi jeho chyby v telefóne

LIPSKO - Športový riaditeľ účastníka Ligy majstrov RB Lipsko Ralf Rangnick nebol spokojný s výkonom hlavného rozhodcu Felixa Zwayera v stredajšom stretnutí 2. kola Nemeckého pohára vo futbale proti Bayernu Mníchov (1:1 po predĺžení, 4:5 na pok. kopy) a jeho nesprávne rozhodnutia - najmä v prípade neodpískaného pokutového kopu v 34. min - mu chcel ukázať vo svojom telefóne počas polčasovej prestávky.

slovakia

left justify in out

Rangnick sa objavil na ploche s mobilom v ruke a namieril si to rovno k Zwayerovi. V jeho snahe mu okamžite bránili hráči Bayernu, aktívny bol predovšetkým stopér Mats Hummels. "Jednoducho, to tak nejde, aby išiel za arbitrom s telefónom a ukazoval mu niektoré situácie z duelu. Nedokážem si predstaviť, že toto by malo byť dovolené. Len kompetentné osoby môžu v prestávke diskutovať a ukazovať im sporné momenty. Pánovi Rangnickovi som povedal, že toto skutočne nie je nutné a zároveň je to nešportové. Či to bol, alebo nebol pokutový kop, aj tak to už rozhodnutie arbitra nezmení. Myslím si, že som sa vyjadril vecne."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies