Nespokojný Mníchovčan Höjbjerg má zajačie úmysly

NETKY.SK • 9 Október 2014, 16:22 • 2 min
Nespokojný Mníchovčan Höjbjerg má zajačie úmysly

MNÍCHOV - Pierre-Emile Kordt Höjbjerg nie je prvý ani posledný futbalový talent, ktorý sa pri pohľade na počet štartov v prvom tíme Bayern Mníchov pýta sám seba, čo ďalej.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročného Dána považujú za jeden z najväčších prísľubov v najvyššej nemeckej súťaži. Problém je v tom, že od začiatku sezóny ho tréner Pep Guardiola nechal na trávniku dovedna len 87 bundesligových minút. A to sa reprezentačnému stredopoliarovi máli. Preto uvažuje nad dočasnou zmenou dresu.

 

"Som súčasťou prvého mužstva rok a pol. To ma núti zamyslieť sa nad tým, či by mi pravidelná zápasová prax nebola užitočnejšia ako tréningy. Trénerovi dánskej reprezentácie som sľúbil, že od 1. januára budem v zostave. Nejaký ten čas sa mi vždy ujde, ale ja potrebujem hrať každý týždeň 90 minút," víri podľa goal.com v hlave bývalého hráča FC Kodaň. 

Höjbjerg má s Bayernom zmluvu do leta 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies