Nespokojný fanúšik chce zažalovať tvorcov Jednotky samovrahov

NETKY.SK • 10 August 2016, 16:15 • 2 min
Nespokojný fanúšik chce zažalovať tvorcov Jednotky samovrahov

GLASGOW - Nespokojný fanúšik filmu Jednotka samovrahov (2016) plánuje zažalovať spoločnosti Warner Bros. a DC Comics, ktoré za titulom stoja, za nedostatok scén so zloduchom Jokerom.

slovakia

left justify in out

Vyjadrili sa tak prostredníctvom portálu Reddit, kde vystupuje pod prezývkou BlackPanther2016. Trailery k snímke nazval klamlivou reklamou, pretože niektoré avizované scény s postavou, ktorú stvárnil Jared Leto, nakoniec vystrihli. Z dvojhodinového filmu patrilo Jokerovi približne 15 minút.

 

Ako nahnevaný fanúšik avizoval vo svojom príspevku na portáli, spomínanú žalobu sa chystá podať vo štvrtok 11. augusta. Prípad by mal údajne viesť jeho brat - právnik. Súdnou cestou požaduje vrátenie peňazí za vstupenku do kina či 160 libier (v prepočte takmer 190 eur) za benzín, za ktorý zaplatil na ceste zo Škótska do Londýna, kam sa na snímku išiel pozrieť.

 

 

 

Jednotka samovrahov sa zameriava na rovnomennú agentúru združujúcu superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Ako členovia jednotky sa v novinke predstavili Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo). Herecké obsadenie doplnili Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostal 4. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies