Nespokojnosť so službami slovenského legionára

NETKY.SK • 3 Január 2017, 10:53 • 2 min
Nespokojnosť so službami slovenského legionára

LUBIN - Slovenský futbalový stredopoliar Ján Vlasko bude mať v jarnej časti tejto sezóny poslednú šancu dokázať, čo sa v ňom skrýva. Dvadsaťšesťročný rodák z Bojníc pôsobí v poľskom klube Zaglebie Lubin už rok a pol. Zo Spartaka Trnava prišiel s nálepkou kreatívneho ofenzívneho záložníka a jedného z najlepších hráčov najvyššej slovenskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Za nenaplnenie Vlaskovho potenciálu môžu do značnej miery zdravotné problémy, ktorá sa s ním vlečú prakticky počas celej legionárskej anabázy v Ekstraklase.


"Stále máme o jeho schopnostiach vysokú mienku, ale nadišiel čas, aby ich začal pravidelne predvádzať na trávniku," povedal pre Przeglad Sportowy prezident Zaglebia Robert Sadowski. Vlasko má konečne možnosť absolvovať kompletné prípravné obdobie. V lubinskom klube veria, že Slovák bude v priebehu jari podávať žiarivé výkony. Vlasko mal síce sľubný štart do tejto sezóny, ale od septembra zasiahol iba do troch stretnutí.

 

"Zimná príprava je preňho dôležitý moment a pevne verím, že ho využije vo svoj prospech. Už sme niekoľkokrát videli, že Vlasko a reprezentant Filip Starzyňski môžu hrať vedľa seba. Sme optimisti," dodal s nádejou Sadowski. Zaglebie je po jesennej časti Ekstraklasy 2016/2017 na 6. mieste ligovej tabuľky.

https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,jan-vlasko-dostanie-jeszcze-jedna-szanse-w-zaglebiu-lubin,artykul,747358,1,728.html

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona