Nespokojní priaznivci Norwichu volia za hráča sezóny náhradného brankára

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 18:59 • 2 min
Nespokojní priaznivci Norwichu volia za hráča sezóny náhradného brankára

NORWICH - Priaznivci futbalového klubu Norwich City prejavili nespokojnosť s výkonmi hráčov v aktuálnej sezóne svojským spôsobom.

slovakia

left justify in out

V hlasovaní o najlepšieho hráča sezóny zrejme po vzájomnej dohode dosadili na čelo náhradného brankára Carla Nasha, ktorý v prebiehajúcom ročníku Premier League neodchytal ani minútu.
     

Ako informuje denník Eastern Daily Press, za 40-ročného Nasha už na oficiálnej klubovej prezentácii na sociálnej sieti Facebook hlasovalo viac ako 2000 fanúšikov. V hodnotení denníka, v ktorom účasť je podmienená aspoň desiatimi odohratými zápasmi, si zase ironicky väčšina vybrala útočníka Rickyho Van Wolfswinkela. Holandský kanonier posilnil Norwich vlani zo Sportingu Lisabon za osem miliónov libier, ale v doterajšom priebehu sezóny dokázal skórovať iba raz. Aj to bolo pri jeho augustovom debute v zeleno-žltom drese. 
     

Norwich dve kolá pred koncom sezóny balansuje na hranici zostupu, navyše v záverečných dvoch zápasoch ich čakajú silné tímy Chelsea a Arsenalu. Vedenie klubu začiatkom apríla prepustilo z funkcie hlavného kormidelníka Chrisa Hughtona a nahradilo ho mládežníckym trénerom Neilom Adamsom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies