Nespokojní poslanci rokovali s predsedom Brecelym, zatiaľ bez výsledku

NETKY.SK • 16 August 2016, 06:34 • 2 min
Nespokojní poslanci rokovali s predsedom Brecelym, zatiaľ bez výsledku

BRATISLAVA - Pätica poslancov #Siete, ktorí kritizovali bývalého šéfa strany Radoslava Procházku, rokovali dnes s novým predsedom Romanom Brecelym.

slovakia

left justify in out

Hovoriť mali o budúcnoti #Siete. Zatiaľ bez výsledku. Po stretnutí povedali len toľko, že išlo o neformálne rokovanie. Nevyjadril sa zatiaľ ani predseda Brecely, ktorý by mal prísť s návrhmi, ako udržať stranu.

 

Poslanci Andrej Hrnčiar, Martin Fedor, Katarína Cséfalvayová, Igor Janckulík a Eduard Adamčík sa nedávno vyhranili voči Procházkovi, ktorý v sobotu vo funkcii predsedu skončil. Hrnčiara a Fedora pred pár týždňami Procházka zbavil straníckych funkcií. Pätica poslancov žiadala ich návrat na stranícke posty. Hrnčiar bol prvý podpredseda, Fedor člen predsedníctva.

 

Pätica si vytvorila platformu, v nej okrem iného deklarovala podporu vláde. Poslanci mali záujem chodiť na koaličné rokovania, čo im ale zatiaľ nevyšlo. Zo strany zatiaľ nevystúpili. Hovorí sa aj o tom, že by mohli skončiť aj v poslaneckom klube Mosta-Híd. #Sieť klub nemá, keďže už na samom začiatku volebného obdobia prišla o troch poslancov. Miroslav Beblavý, Katarína Macháčková a Simona Petrík odmietli ísť do vlády so Smerom-SD.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies